Categorized | Movie news

Transformer Jared Leto

Posted on 30 November 2012 by vule01

Jared Leto

Poneki glumci znaju da se ponekad previše unesu u neke uloge. Setimo se samo fizičkih transformacija Toma Hanksa u Philadelphiji, Matta Damona u The Informantu ili Christiana Balea u filmu The Machinist. Međutim niko ni blizu ne moze da priđe majstoru transformacije, hollywoodskom dežurnom čudaku Jared Leto-u.

Za predstojeću ulogu u filmu The Dallas Buyers Club u kojem glumi AIDS pacijenta na početku epidemije AIDSa u Americi , Leto se veoma detaljno pripremio. Pojavile su se slike sa snimanja koje su šokirale čitav internet. Naime na slici koju I vi možete da pogledate vidi se da je Leto izgubio veliki broj kilograma pripremajući se za ulogu Rayona, tranvestita koji je oboleo od AIDSa.

The Dallas Buyers Club Jared Leto

Da stvar bude još luđa pogledajte sliku Jareda Leta sa snimanja filma Chapter 27 iz 2007 godine kada se transformisao u Mark David Chapman-a, čoveka koji je ubio Johna Lennona.

Jared Leto as Chapman

The Dallas Buyers Club treba da se pojavi krajem 2013 i sudeći po ovakvom požrtvovanju ne treba da čudi ako se Jared pojavi sledeće godine u nominacijama za Oskara.

Ako još niste ubeđeni pogledajte Jareda kao Kurta Cobaina:

Pin It

Leave a Reply