Categorized | Movie news

Svi X-meni na jednom mestu

Posted on 30 November 2012 by vule01

xmen days of the future past

Bryan Singer se vraća režiji serijala X – men i okuplja staru ekipu koja će se pomešati sa novom generacijom.

Početkom ove nedelje dobili smo potvrdu da će Patrick Stewart i Ian McKellen ponovo da se pojave u ulogama Charlesa Xaviera i Magneta u predstojećem nastavku X mena koji nosi naziv X-men: Days of the Future Past. Danas je procurela i informacija da će se i Hugh Jackman pojaviti u ulozi Wolverine-a.

Nastavak filma X-men: First Class će i dalje imati primaran fokus na mlađe članove Xmen tima koje i dalje predvode James McAvoy i Michael Fassbender. Međutim, pojaviće se i veliki broj Xmena iz budućnosti. Kako, zašto, odgovor sledi…

Novi Xmen film nastao je po dva stripa iz serije Uncanny Xmen koji je delimično smešten u alternativnu budućnost. U njoj preživeli mutanti su smešteni u koncetracione kampove, ogromni sentineli patroliraju svim gradovima u potrazi za preostalim mutantima, a većina Xmena koje poznajemo je u progonu i u strahu od pogubljenja.

U sadašnjosti, mlađa ekipa Xmena treba da zaustavi ključni događaj kako ne bi došlo do ove surove budućnosti…

Film Matthew Vaughna First Class i Singerov Xmen 2 smatraju se najboljim filmovima iz serijala X- men. Ako kombinujemo ove dve činjenice realna očekivanja su visoka. Svi se nadamo da će X-men: Days of the Future Past biti najbolji Xmen film do sada. Međutim leto 2014 je daleko, a do tada čitajte stripove! Ili jo[ bolja ideja pogledajte crtanu verziju budućeg filma:

Pin It

Leave a Reply