Categorized | Movie news

Lenny Kravitz je Marvin Gaye

Posted on 28 November 2012 by vule01

Leni Krevic kao Marvin Gaye

Nakon uspešne episode u blockbusteru The Hunger Games / Igre gladi, muzičar / glumac Lenny Kravitz pojaviće se u ulozi Marvina Gayea u biografiji ove Motown legende.

Film o Marvinu Gayeu treba da počne sa snimanjem početkom sledeće godine i fokusiraće se na period života ovog muzičara početkom 80-ih godina , kada je pobegao u Evropu zbog problema sa porezom i drogom i kako bi vratio svoju karijeru na pravi put. Za one koji ne znaju Marvina je ubijen nakon žučne rasprave sa njegovim ocem koji je ispalio nekoliko hitaca u njega. Marvin je ubrzo preminuo u Los Angelesu 1 aprila 1984 godine.

Na režisersku stolicu ovog filma postavljen je iskusni redatelj muzičih filmova Julien Temple, poznatiji po režiji Absolute Beginners i nedavnog olimpijskog spektakla u Londonu - London: Modern Babylon.

Za film o Marvinu Gayu bili su zainteresovani mnogi reditelji i autori koji su želeli da urade ovaj film, ali veoma često nailazili su na problem sa autorskim pravima na njegove pesme. Izgleda da je sve to dovedeno u red i da možemo očekivati jedan kvalitetan film o pevaču koji to svakako zaslužuje. Dok iščekujemo Lenijevu životnu ulogu uživajte u Marvinovom klasiku I heard it through the grapevine:

Pin It

Leave a Reply